Välj blomma flicka klänningar vissa av de

Naturligtvis arbete är den bästa mannen, flower girl inte för att följa nya byggnad välsignelser för bröllop klänningar, röda mattan sida kronblad och distribuerade gåvor till gäster. Och dessa verkar vara fria att naturliga arbetar för att uppnå en önskvärd effekt, ganska stora människor med mycket saker behöver en ledande bröllop. För dessa barn 5, 6 och ett bröllop, är det ju alltför stora och komplicerade.

Hur är det med hur man väljer den idealiska flower girl? Och vid bröllopet, hur får dem bästa flower girl naiv stil, samtidigt som man undviker de lite ute?
Flower girl kvalitet och Etikettregler
Flower girl allmänhet Välj 2--4 år 5--16 år flickor och pojkar, eftersom barn detta ålder, utseende konsekvent offentlig intrycket av en ängel och för att följa direktivet.
http://www.balklanningaronline.com/goods-6529-blomma+Tjej+Kl%C3%A4nning+salu+Strykj%C3%A4rn+L%C3%A4ngd+axelband+Organza+Chiffong+Sat%C3%A4ng+Bayliy+Tjejer+Sugen+Kl%C3%A4.html#.UF2Wzq4WxSk

Förutom att identifiera barn med släktingar och vänner, och nu också några etikettregler företagets mäklare, "professionell flower girl" att välja från. I själva verket enligt vår uppfattning blir än i de jushoutouzu inte orsaka några problem, "professionella", utan alltför mycket specialiserad utbildning barn,

 reaktioner mer naturliga och vackra vid bröllopet. Lite flower child som de gör inte stage fright, rädd, hjärtat sitter jämförande rätt, glada älskar rop, grundläggande kan vara framgångsrika slutförandet av aktiviteten. Om du tar ett barn har en personlig specialitet, kan vilja överväga i länken till utför komponent, kommer få mer spänning och överraskning till bröllop-scen http://www.mother-bridedresses.com/13-flower-girl-dresses?p=3.

评论

此博客中的热门博文

Bridesmaid dress selection

Matching wedding shoes

Världens vackraste kvinna som är förband till bröllop