2012 bröllopstjänster trender retro axel hylsan drabbade Mode brud hår och bröllop som bruden

Äktenskapet är den vackraste ögonblick då kvinnans liv. Mode brud hår och bröllop som bruden att uppmärksamma detaljer, för att uppnå bättre kosmetiskt resultat, att välja bör baseras på ansiktsform och kroppen hår. Nu kan du rekommendera några typ av eleganta och stilfulla bilder brud frisyr, låter dig göra den här säsongen är den vackraste bruden.bröllopsklänning

Först vått hår lite torr, och sedan de stora elektriska locktänger blir volymen av svansen i den naturliga valgus bågen högre position i huvudet fast hårband dekorerad med ett bröllop färg, samtidigt med fingrarna Ljuset fångade svansen lockarna ser mer löst.

Sammanställs och distribueras matchen hästsvans, och sammanställs och användning av årets heta i Liu barnen, definitivt några ljusa fläckar Oh. Pannan till den övre delen av håret och plocka ut de flätorna uppdelade i tre enheter längs utkanten riktning, men för att säkerställa att pannan är slät och snyggt, inte det minsta rörigt. Lateral cauda equina med en kristall hårband fast, lägga till en lekfull vitalitet.

Långt hår högt ansatta från LiU Shucheng gamla Shanghai på 1930-talet vågliknande krökning av retro atmosfären av pessimism, med retro örhängen och halsband, en nostalgisk extravagans av rika och fyllig smak.
Svansen delen är uppdelad i tre aktier, streckad hårfärg att göra mer intensiv skiktning. Bunta upp, vaxa håret mot inlägg efterbehandling underkastelse, detaljerna gör dig mer spännande.

评论

此博客中的热门博文

Bridesmaid dress selection

Matching wedding shoes

Världens vackraste kvinna som är förband till bröllop