Valet av brudklänning, brudtärna klänning

Brudtärna klänning längd selektion

Om bröllopet är inomhus, på stora tillfällen, såsom kyrkan valde bruden bakre bröllopet, tärnorna klädd också i en mer formell klädsel. Särskilda krav är: kjol längd för att den övre toppen av kjolen kan inte vara över Punta mindre än bruden, eller distraherande påverkar promenader. Brudtärna behöver hjälp när bruden vände sig till bruden att få bröllopet svans, om det är ett utomhus bröllop, såsom gräs, för att skapa en romantisk atmosfär, kan tärnorna välja en kort klänning, en liten skuggan av knäet är bäst. Längden på åtgärden kommer inte att påverkas, eftersom tärnorna kanske inte har mycket tid att ta hänsyn till sina egna.Robe de mariée pas cher
Brudtärna klänning färgval


Välja brudtärna stil klänning brud liknar premissen bör brudtärna klänning färgen vara enkelt och elegant ljus färg-baserade är det bäst att inte är ett bra val av vitt, rosa, ljus champagne, ljusgrön. Rekommenderar att du väljer bakom designen av färgen på klänningen, kan tärnorna det finnas mycket tid till gästen.
Brudtärna klänning stil val
Koncis och elegant stil, lyxiga utan publicitet, glad och med intimitet. Ofta glida ner banden kommer åtgärden att falla ner lågt skuren, etc. kan göra dig distraherad att klara uppgifterna skall inte visas i brudtärna klänning, lyftsele avsnitt eller grimma brudtärna klänning utformning ganska bra.

Valet av brudtärna påse
Bruden är verkligen inte ta påsen, men tärnorna måste ta paketet. Vad kan sorts väska? Formen, den totala formen hos den dekorativa luxuös glänsande påsen och ekon brudtärna koordination. Inte tyder på att tärnorna väljer kopplingen, det bästa valet för enkel axelremsväska från axeln, så att inte försena hans händer service för bruden. Väskan är inte för liten, måste vara minst hälften av tidningen storlek, kan hålla alla de röda kuvert och alla andra skräp.
Brudtärnor 2012 brudtärnor onlinebutik i Sverige B007559

评论

此博客中的热门博文

Bridesmaid dress selection

Matching wedding shoes

Världens vackraste kvinna som är förband till bröllop