Bröllopssvit spik pretty

Bridal borrning a: mjölk vit färg på nagellack och Keynote paneler varje finger av oregelbundna borrning, bruden är renhet prickfritt skönhet. I en mosaik av borrning, fransk manikyr och ett svagt av detaljer av OSS, pricken över i brud är färger. Fashion Collection 2012 Brudklänningar onlinebutik i Sverige
http://www.balklanningaronline.com/
Paul McCartney: bruden skulpterar hänvisar till den förverkligade i hela fingret till extra på en roll i att bruden får nyanserna av lovely. Rött är en populär färg i år, och är även lämpligt för bröllop, genomsyrad av utsirade design, och i atmosfären, mogna bröllopet.
Bridal henna målning: måla ett mönster i ljusa och borrning av det grafiska linje, springer en mogen kvinna i temperament, mjukt rosa som matchar brud är många bidrag.
Bridal-A: den vanligaste och mest klassiska franska, naturliga och generös, bruden i minimalistisk stil 10. Senare på den synliga delen av franska, mer magisk färg, markera den sexiga kvinnliga charm.
Om du inte har för vana att tillämpa konstgjorda naglar brud, du vill minst hälften långa naglar, så att läraren initierar, gillar nagellack på borrning för brud, du vill välja falska naglar, undvik att använda lim borra resistenta naglar.
Oavsett om det är ett bröllop eller ett bröllop på samma dag så långt som möjligt bör du inte välja en färg är för ljust nagellack, i linje med det blanda huvudsakligen kläder.
När du fotograferar bröllop kan väljas som ett falskt naglar, så begreppet den senaste tiden och det kommer att vara vackert. I spik form på den allmänna val, och bridal oval ett snitt, så att hela sidan förefaller vara mer slank, framträdande bridal elegans.

评论

此博客中的热门博文

Bridesmaid dress selection

Matching wedding shoes

Världens vackraste kvinna som är förband till bröllop